Quraish ( قريش)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Sherif Ahmeti(Sherif Ahmeti)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ لِإيلٰفِ قُرَيشٍ(1)
Për hirë të garantimit që e gëzojnë kurejshitët!(1)
إۦلٰفِهِم رِحلَةَ الشِّتاءِ وَالصَّيفِ(2)
Garantimin e udhëtimit të tyre të lirë dimërit dhe verës!(2)
فَليَعبُدوا رَبَّ هٰذَا البَيتِ(3)
Pra, le ta adhurojnë Zotin e kësaj shtëpie,(3)
الَّذى أَطعَمَهُم مِن جوعٍ وَءامَنَهُم مِن خَوفٍ(4)
I cili i ushqeu pas urisë dhe i siguroi prej çdo frike!(4)