Al-Kauthar( الكوثر)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Sherif Ahmeti(Sherif Ahmeti)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ إِنّا أَعطَينٰكَ الكَوثَرَ(1)
Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.(1)
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانحَر(2)
Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!(2)
إِنَّ شانِئَكَ هُوَ الأَبتَرُ(3)
E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.(3)