Al-Kafirun( الكافرون)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Sherif Ahmeti(Sherif Ahmeti)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ قُل يٰأَيُّهَا الكٰفِرونَ(1)
Thuaj: “O ju jobesimtarë!(1)
لا أَعبُدُ ما تَعبُدونَ(2)
Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!(2)
وَلا أَنتُم عٰبِدونَ ما أَعبُدُ(3)
As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!(3)
وَلا أَنا۠ عابِدٌ ما عَبَدتُم(4)
Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!(4)
وَلا أَنتُم عٰبِدونَ ما أَعبُدُ(5)
Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!(5)
لَكُم دينُكُم وَلِىَ دينِ(6)
Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!(6)