Al-Ikhlas( الإخلاص)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Sherif Ahmeti(Sherif Ahmeti)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ قُل هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ(1)
Thuaj: Ai, All-llahu është Një!(1)
اللَّهُ الصَّمَدُ(2)
All-llahu është mbështetja (Atij i mbështetet çdo krijesë).(2)
لَم يَلِد وَلَم يولَد(3)
As s’ka lindur kë, as nuk është i lindur.(3)
وَلَم يَكُن لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ(4)
Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.(4)