Al-Fatihah(الفاتحة)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Sherif Ahmeti(Sherif Ahmeti)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ(1)
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!(1)
الحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ العٰلَمينَ(2)
Falënderimi i takon All-llahut, Zotit të botërave!(2)
الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ(3)
Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!(3)
مٰلِكِ يَومِ الدّينِ(4)
Sunduesit të ditës së Gjykimit!(4)
إِيّاكَ نَعبُدُ وَإِيّاكَ نَستَعينُ(5)
Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!(5)
اهدِنَا الصِّرٰطَ المُستَقيمَ(6)
Udhëzona në rrugën e drejtë!(6)
صِرٰطَ الَّذينَ أَنعَمتَ عَلَيهِم غَيرِ المَغضوبِ عَلَيهِم وَلَا الضّالّينَ(7)
Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar, dhe që kanë humbur!(7)