Quraish ( قريش)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Feti Mehdiu(Feti Mehdiu)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ لِإيلٰفِ قُرَيشٍ(1)
Për shkak të shprehisë së kurejshitëve,(1)
إۦلٰفِهِم رِحلَةَ الشِّتاءِ وَالصَّيفِ(2)
Prirjes së tyre që të udhëtojnë dimër e verë,(2)
فَليَعبُدوا رَبَّ هٰذَا البَيتِ(3)
Le të adhurojnë Zotin e këtij tempulli,(3)
الَّذى أَطعَمَهُم مِن جوعٍ وَءامَنَهُم مِن خَوفٍ(4)
I cili i ushqen të uriturit dhe i mbron nga frika.(4)