Al-Nas( الناس)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Feti Mehdiu(Feti Mehdiu)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ قُل أَعوذُ بِرَبِّ النّاسِ(1)
Thuaj: “Mbështetem te Zoti i njerëzve,(1)
مَلِكِ النّاسِ(2)
Sundues i njerëzve(2)
إِلٰهِ النّاسِ(3)
Zoti i njerëzve,(3)
مِن شَرِّ الوَسواسِ الخَنّاسِ(4)
Nga e keqja e djallit – mbrapshtanit,(4)
الَّذى يُوَسوِسُ فى صُدورِ النّاسِ(5)
I cili fut huti në zemrat e njerëzve,(5)
مِنَ الجِنَّةِ وَالنّاسِ(6)
Nga exhinët dhe njerëzit.(6)