Al-Kauthar( الكوثر)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Feti Mehdiu(Feti Mehdiu)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ إِنّا أَعطَينٰكَ الكَوثَرَ(1)
Ne të dhamë ty, me të vërtetë, të mira shumë të mëdha,(1)
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانحَر(2)
Prandaj falu dhe preje kurbanin për Zotin tënd!(2)
إِنَّ شانِئَكَ هُوَ الأَبتَرُ(3)
Ai që të urren ty, me siguri, ai është fatprerë.(3)