Al-Ikhlas( الإخلاص)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Feti Mehdiu(Feti Mehdiu)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ قُل هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ(1)
Thuaj: “Ai është All-llahu, Një, i vetmi!(1)
اللَّهُ الصَّمَدُ(2)
All-llahu është mbrojtës i gjithkujt,(2)
لَم يَلِد وَلَم يولَد(3)
Nuk ka lind as është lindur,(3)
وَلَم يَكُن لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ(4)
Dhe askush Atij nuk i përngjet.(4)