Al-Falaq( الفلق)
Original,King Fahad Quran Complex(الأصلي,مجمع الملك فهد القرآن)
show/hide
Feti Mehdiu(Feti Mehdiu)
show/hide
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ قُل أَعوذُ بِرَبِّ الفَلَقِ(1)
Thuaj: “Kërkoj mbështetje te Zoti i agimeve;(1)
مِن شَرِّ ما خَلَقَ(2)
Nga e keqja që e krijon,(2)
وَمِن شَرِّ غاسِقٍ إِذا وَقَبَ(3)
Dhe prej së keqes së natës së errët, kur terri mbulon,(3)
وَمِن شَرِّ النَّفّٰثٰتِ فِى العُقَدِ(4)
Edhe prej së keqes së ngatërrimtarit që ngatrresa trillon,(4)
وَمِن شَرِّ حاسِدٍ إِذا حَسَدَ(5)
Edhe prej së keqes së egoistit, kur egoizmi e kaplon”!(5)